15.6.11

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΤΟ Σ. ΜΟΡΙΤΣ


"Κυνηγούν τη δύναμη και καταστρέφουν ολόκληρες χώρες όπως την Ελλάδα, την Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ιρλανδία και η Ελβετία θα είναι η τελευταία στη σειρά. Χρησιμοποιούν τους Κινέζους σαν σκλάβους. Ένα άτομο σαν τον Josef Ackermann, που είναι Ελβετός πολίτης, είναι ο κορυφαίος άνθρωπος γερμανικής τράπεζας και χρησιμοποιεί όλη του την ενέργεια για την απληστία του και δεν σέβεται τους απλούς ανθρώπους..."

Μερικά σημεία που πρέπει να προσεχθούν για τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ από την εξομολόγηση ενός Ελβετού τραπεζίτη στο wearehange.org, για τις δολοφονίες με εντολή της Λέσχης Bilderberg, οι οποίες πληρώνονται μέσω ελβετικών τραπεζών.

η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ συνέρχεται στην Ελβετία. Διότι η παγκόσμια κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Και διότι οι μεγαλύτερες τράπεζες της Ελβετίας εμπλέκονται σε ανήθικες δραστηριότητες. Οι περισσότερες από αυτές, είναι εκτός ισολογισμού και είναι πολλαπλάσιες αυτών που έχουν επισήμως δηλωθεί. Οι πράξεις αυτές δεν ελέγχονται και δεν φορολογούνται. Τα ποσά που κινούνται έχουν πολλά μηδενικά στο τέλος. Πρόκειται για τεράστια ποσά.

Κάποιες από τις Clearstream λίστες ήταν αληθινές στην αρχή. Απλώς συμπεριλάμβαναν ψεύτικα ονόματα για να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει ότι ολόκληρη η λίστα είναι ψευτική. Βλέπετε και αυτοί κάνουν λάθη. Η πρώτη λίστα ήταν αληθινή και από εκεί μπορούν να ανιχνευτούν πολλά πράγματα. Βλέπετε, υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που ανακαλύπτουν παρατυπίες και βγαίνουν και λένε την αλήθεια. Μετά βέβαια υπάρχουν οι αγωγές και αυτοί οι άνθρωποι αναγκάζονται να κλείσουν το στόμα τους. Ο καλύτερος τρόπος να τους σταματήσουμε είναι λέγοντας την αλήθεια και βγάζοντάς τους στο προσκήνιο. Εάν δεν τους σταματήσουμε θα καταλήξουμε σκλάβοι τους.

 Έχουν στη διάθεσή τους τεράστια χρηματικά ποσά και τα διαθέτουν προκειμένου να καταστρέψουν ολόκληρα κράτη. Εδώ καταστρέφουν την βιομηχανία μας και τη χτίζουν στην Κίνα. Από την άλλη μεριά ανοίξαν τις πύλες της Ευρώπης για όλα τα κινέζικα προϊόντα. Το εργατικό δυναμικό της Ευρώπης κερδίζει όλο και λιγότερα. Ο πραγματικός στόχος είναι να καταστραφεί η Ευρώπη.

Η Ελβετία είναι μία από τις πιο σημαντικές χώρες γι' αυτούς για το λόγο ότι εδώ υπάρχει πάρα πολύ κεφάλαιο. Θα συναντηθούν εκεί διότι πέρα από άλλα πράγματα, θέλουν να καταστρέψουν τις αξίες της. Βλέπετε αποτελεί εμπόδιο γι' αυτούς για το ότι δεν είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Εuro, δεν είναι από απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες κ.ο.κ. Όσον αφορά τις αξίες, δεν εννοώ τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, διότι δεν είναι ελβετικές πια, οι περισσότερες διοικούνται από τους Αμερικανούς. Μιλάω για το αληθινό ελβετικό πνεύμα που οι καθημερινοί άνθρωποι όχι μόνο το διατηρούν αλλά και το κρατούν ψηλά.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται υπό τη σιδερένια γροθιά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

Οι μεγάλες τράπεζες εκπαιδεύουν το προσωπικό τους με Αγγλο-Σαξονικές αξίες. Τους μαθαίνουν να είναι άπληστοι και αδίστακτοι. Και η απληστία καταστρέφει την Ελβετία και όλους τους άλλους. Στη χώρα μας βρίσκεται η πλειοψηφία των τραπεζών με το αρτιότερο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, εάν κοιτάξετε τις μικρές και μεσαίες τράπεζες. Το πρόβλημα είναι οι μεγάλες τράπεζες, αυτές που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Δεν είναι ελβετικές πλέον και δεν θεωρούν και οι ίδιες ότι είναι.

Η υπόθεση Στρος Καν είναι μια καλή ευκαιρία για μας, διότι μας δείχνει πόσο διεφθαρμένοι και άρρωστοι είναι. Μερικοί από αυτούς όπως ο Στρος Καν, βιάζουν γυναίκες, άλλοι είναι σαδομαζοχιστές ή παιδόφιλοι ενώ πολλοί είναι σατανιστές. Όταν πας σε κάποιες τράπεζες μπορείς να δεις σατανιστικά σύμβολα όπως για παράδειγμα στην Rothschild Bank στη Ζυρίχη. Αυτοί οι άνθρωποι κοντρολάρονται με εκβιασμούς εξαιτίας της αδυναμίας που έχουν. Οφείλουν να εκτελέσουν εντολές αλλιώς θα εκτεθούν, θα καταστραφούν ή ακόμη θα θανατωθούν. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης "τελείωσαν" τη φήμη του Στρος Καν. Εκτός από αυτά θα μπορούσαν να τον "τελειώσουν" και τον ίδιο στην κυριολεξία.

Η Lagarde που μάλλον θα είναι και η νέα επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μετά ο Σαρκοζί και ο Ομπάμα. Το νέο σχέδιο που έχουν, είναι η λογοκρισία του Ιnternet μιας και το Internet είναι ακόμη ελεύθερο. Θέλουν να το ελέγξουν και χρησιμοποιούν την τρομοκρατία ή ο,τιδήποτε άλλο σαν αιτία. Θα μπορούσαν ακόμη και να στήσουν ένα φρικτό σκηνικό προκειμένου να έχουν δικαιολογία.

Έδιναν εντολές για δολοφονίες, συνεπώς είναι ικανοί να κάνουν φρικτά πράγματα. Εάν έχουν το αίσθημα πως χάνουν τον έλεγχο, όπως συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και την Ισπανία και ίσως να ακολουθήσει και η Ιταλία είναι πολύ πιθανό να εφαρμόσουν ένα νέο Gladio. Ήμουν κοντά στο δίκτυο Gladio. Όπως γνωρίζετε συγκεκριμένες τρομοκρατικές οργανώσεις υποκινούνταν και πληρώνονταν από αμερικανούς, προκειμένου να ελέγξουν το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας και άλλων ευρωπαϊκών κρατών. Όσον αφορά τη δολοφονία Aldo Moro, η πληρωμή έγινε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σας περιέγραψα.

 Υπάρχει ένας κεντρικός κύκλος που ασπάζεται το σατανισμό και μετά είναι τα αφελή και λιγότερο πληροφορημένα άτομα. Μερικοί μάλιστα που ανήκουν στον εξωτερικό κύκλο πιστεύουν ότι κάνουν κάτι καλό.

 Η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ιδρύθηκε από τον Prince Bernard, ένα πρώην μέλος των SS και των Ναζί που εργάστηκε επίσης για την IG Farben θυγατρική εταιρία της οποίας παρήγαγε το Cyclone B. Ο άλλος ιδρυτής ήταν ο επί κεφαλής της Occidental Petroleum ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τους κομμουνιστές της Σοβιετικής Ένωσης. Δούλευαν και από τις δύο πλευρές αλλά στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι παρά φασίστες που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και τους πάντες. Και όποιος σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους, "απομακρύνεται".

Οι ελβετικές τράπεζες και οι κανονικοί υπάλληλοι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Λειτουργεί ξεχωριστό μυστικό τμήμα μέσα στην τράπεζα γι' αυτή τη δουλειά. Όπως προανάφερα αυτές οι πράξεις δεν εμφανίζονται στον ισολογισμό και γίνονται χωρίς καμία επίβλεψη. Κάποιες από αυτές λαμβάνουν χώρα μέσα στο κτίρο της τράπεζας, κάποιες άλλες εκτός. Υπάρχει ξεχωριστή ασφάλεια γι' αυτό το ειδικό τμήμα ενώ στο χώρο επιτρέπεται να εισέρχονται μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: