16.6.11

Δανειολήπτες κ.λ.π.

 
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΣΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 5 (ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 5)
"Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από
κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα
περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την
παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον
αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση,
αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον
αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο
βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος.
 
" ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΟ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ! ΕΙΧΑΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ, ΣΥΝΕΝΟΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!
 
 
Η νύκτα θα είναι μακρά και η έκβαση απρόβλεπτη. Πάντως, γράφεται αναμβισβήτητα ιστορία. Η «πράσινη» εθνομηδενιστική κυβέρνηση της δωσιλογικής αντίληψης και νοοτροπίας, παραπαίει. Πλέον, το αντιλήφθηκαν και οι ίδιοι. Ο κόσμος τους ρίχνει λοιπόν από την εξουσία, τους γκρεμίζει για την ακρίβεια, τους κατακρημνίζει, χωρίς να κρύβει τη βαθύτατη αποστροφή του στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και τους συν αυτόν, οι οποίοι προσπάθησαν σε λιγότερο από δύο χρόνια να διαλύσουν και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, να ανασκολοπήσουν την ελληνική κοινωνία.
Τώρα, «ψάχνονται» οι του ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και συνεργασίας. Που να πάνε σε εκλογές; Θα διαλυθούν εκ των συνετέθησαν... Αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα χάσουν τα πάντα και η πατρίδα, θα λυτρωθεί από το πολιτικό άγος.
Το «κατάλαβε» ο τύπος...
Η χώρα είναι αντιμέτωπη με το χάος και η Βουλή σε μόνιμο κλοιό διαδηλωτών. Και αυτό γιατί η «πράσινη» εθνομηδενιστική κυβέρνηση, προσπαθούσε εδώ και καιρό να βρει τρόπους να κρατήσει τα ηνία με κάθε τρόπο και να διαχύσει το πολιτικό κόστος και στους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους. Το κόλπο δεν έπιασε, παρά τις πιέσεις των τοκογλύφων «πιστωτών», στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
Τώρα, επικρατεί και σύγχυση, δεδομένου ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αντιλήφθηκε ότι δεν έχει πλέον συμμάχους και τους ψάχνει... στη ΝΔ (!), εκλιπαρώντας στην κυριολεξία τον Αντώνη Σαμαρά! Γιατί στην αριστερά, μόνο στη «δορυφορική» του ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Αριστερά, μπορεί να προσδοκά και αυτό, υπό όρους.
Πρόσωπα κοινής αποδοχής ψάχνει ο GAP. Αν νομίζει ότι θα βάλει στο ίδιο τραπέζι τους πάντες (όπως πχ τον Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη Ντόρα Μπακογιάννη) και το επιζητεί, το μόνο που θα καταφέρει στο τέλος, είναι να πείσει τους πάντες ότι δεν έχει πλέον καμία επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. Φυσικά, αυτό είναι γνωστό, στοίχισε όμως πολύ, πάρα πολύ στην πατρίδα.
Ο Αντώνης Σαμαράς του το είπε ρητά του πρωθυπουργού: «Γιώργο, απέτυχες, έχασες την εμπιστοσύνη της κοινωνίας». Φυσικά, από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου αντιλαμβάνεται πλέον, ότι όλοι οι υπόλοιποι, είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις επιλογές του. ΟΛΟΙ. Και αυτό γιατί το μνημόνιο, ΑΠΕΤΥΧΕ οικτρά, βυθίζοντας τη χώρα στην ύφεση και τους Έλληνες, στην απόγνωση.
Απέναντι στο ΠΑΣΟΚ της προδοσίας, είναι κυρίως ο λαός και λόγω των άθλιων εθνομηδενιστικών μεθοδεύσεων του κόμματος-ολετήρα, όλο το ΕΘΝΟΣ. Το ΕΘΝΟΣ, που κοιτά «μοβόρικα», αναμένοντας την πτώση των ανθρώπων των διεθνών τοκογλύφων.
Η δε καταστολή που ασκήθηκε κατά των διαμαρτυρόμενων πολιτών χθες στην Αθήνα, αναδεικνύει και και το αλαζονικό και μοχθηρό πρόσωπο της εξουσίας. Που σήμερα, εμφανώς, προσπάθησε να προβοκάρει τις κινητοποιήσεις των πολιτών, οι οποίοι είναι όμως πλέον υποψιασμένοι. Όλοι ήξεραν ότι οι παρακρατικοί μηχανισμοί, θα έστηναν επεισόδια.
Μόνο, που αυτή τη φορά, οι ακροαριαστεροί και οι αντιξουσιαστές, κυνηγήθηκαν από το πλήθος, τους ΕΛΛΗΝΕΣ...
Είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον GAP να παραιτηθεί, το νέο κυβερνητικό σχήμα να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ να «ξεχάσει» τον άθλιο και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ νόμο για τη χορήγηση «ιθαγένειας», που σκοπό είχε να θρυμματίσει τον εθνικό κορμό και να παράγει φτηνό εργατικό δυναμικό για κάποιους καρχαρίες της πλουτοκρατίας και ψηφοφόρους για το κυβερνών κόμμα. Φυσικά, ούτε κουβέντα να παραμείνει ο ίδιος πρωθυπουργός. ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
Όσο για το καθεστωτικό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ της αθλιότητας και του εθνομηδενισμού, καιρός είναι να ξεχάσει τα μέτρα που ασκούσε στο πλαίσιο κοινωνικής μηχανικής του. Φυσικά, κάποιοι θα τιμνωρηθούν και δη σκληρά...
Ο GAP, αποτελεί πλέον για τον κόσμο «κόκκινο πανί». Ήρθε λοιπόν η ώρα ο Παπανδρέου, πολιτικά να «ματώσει», πολιτικά να «τελειώσει», να παραμείνουν τα έργα και οι ημέρες του μια πικρή ανάμνηση. Κοινώς, να ξεχάσει τα μέτρα που ασκούσε στο πλαίσιο κοινωνικής μηχανικής που εξασκούσε.

Νίκος Χιδίρογλου (πηγή: ελεύθερη ώρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: