20.10.11

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΑΡΚΟΖΙ;

    
Ίσως ο πελαργός δώσει τη νίκη στον Πρόεδρο της Γαλλίας καθώς πάνω στην κατάλληλη στιγμή για την πολιτική του καριέρα έγινε για ακόμα μία φορά πατέρας.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η γέννηση της κόρης του αποτελεί μέρος της επικοινωνιακής τακτικής του Νικολά Σαρκοζί καθώς διεκδικεί για δεύτερη φορά την Προεδρία της Γαλλίας.
Να θυμηθούμε ότι πριν από την πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της συζύγου του, ο Νικολά βρίσκοντα 11 μονάδες πίσω από τον πολιτικό του αντίπαλο Φρανσουά Ολάντ. Με τη γνωστοποίηση όμως του ευχάριστου γεγονότος η ψαλίδα ανάμεσα στους δύο αρχηγούς μειώθηκε και ο Νυν Πρόεδρος της Γαλλίας μείωσε τη διαφορά στις 5 ποσοστιαίες μονάδες.

Αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί από σήμερα καθώς η σύζυγός του Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο 56χρονος Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, πέρασε περίπου μισή ώρα με τη 43χρονη γυναίκα του, στην ιστορική ημέρα τους, πριν ξεκινήσει για μία συνάντηση στη Γερμανία.

Η γέννηση έλαβε χώρα σε συνθήκες άκρα μυστικότητας καθώς το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Η κ. Μπρούνι-Σαρκοζί, επέμενε ότι είναι μια ιδιωτική υπόθεση, και ακόμη δήλωσε ότι δεν θα δώσει ποτέ στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη γέννηση της κόρης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: