20.8.12

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ο ...ΣΑΧΙΝ !


Eπικοινωνιακό παιγνίδι σε βάρος της Ελλάδα επιχειρούν να στήσουν με το δράμα ενός παχύσαρκου μουσουλμάνου της Θράκης οι άνθρωποι του τουρκικού προξενείου στην περιοχή βάζοντας στο ''κόλπο'' και τον Τούρκο Αντιπρόεδρο.

Σε μια προσπάθεια να φανεί ότι η Ελλάδα είτε δεν θέλει να βοηθήσει ιατρικά και κοινωνικά τον υπέρβαρο κ. Σαχίν Σερίφ είτε δεν μπορεί έβαλαβ στο πρόγραμμα του αντιπροέδρου της Τουρκικής κτυβέρνησης κ. Μποζνταγ κατά το ταξίδι του στην Δ.Θράκη και επίσκεψη στο σπίτι του ασθενούς Σερίφ ο οποίος επί δύο χρόνια είναι κλινήρης λόγω υπερβολικών κιλών. . Οπως γραφει η Yeni Safak με την μεσολάβηση του κ. Μποζντάγ ο Σερίφ θα μεταφερθεί τις προσεχείς μέρες για θεραπεία στην Τουρκία.

Επίσης η Turkiye με τον τίτλο « Ασθενοφόρο ελικόπτερο για τον ομογενή» γράφει ότι ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβερνησης κ.Μποζντάγ επισκέφθηκε τον Σερίφ Σαχίν στο σπίτι του και επικοινώνηε αμέσως με τον τούρκο Υπουργό Υγείας Ακντάγ στον οποίο μίλησε για το πρόβλημα παχυσαρκίας του Σαχίν και ζήτησε την βοήθειά του. Ο Μποζντάγ είπε ότι ο τούρκος Υπουργός Υγείας θα στείλει στην Κομοτηνή ασθενοφόρο ελικόπτερο για τη μεταφορά του Σαχίν στην Τουρκία για θεραπεία.

 ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=17283


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ! ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ Ή ΦΊΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;
Α, ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!! ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣΤΟΥ "ΜΑΣΩΝΟΥ" ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΤΙΣ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ "ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟΣ" Ο ΣΟΡΟΣ (Ή ΣΩΡΟΣ ΑΠΟ ΣΚ...ΟΠΙΑ).

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ !!! ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΛΕΣΧΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟΕΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ (ΛΑΙΟΝΣ - Κ.Λ.Π.)
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ (ΑΠΟ ΤΟ Ή ΤΑ BLOG MOY ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΩ ΦΩΝΗ) ΘΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ" ΚΑΙ ΟΤΙ ...ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ! ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ... "ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥ" !!!!! ΤΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: