15.2.14

Υπάλληλος εισπρακτικής ανοίγει το στόμα της και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Πολιτικά πρόσωπα έχουν αγοράσει τα κόκινα δάνεια με 10% και εκμεταλλέυονται τους πολίτες!

eispraktikes


“Πήρα το θάρρος να μιλήσω ανοιχτά για το σκάνδαλο που επικρατεί στις δικηγορικές εταιρείες και κανένας δεν μιλάει γιαυτό. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.
Εργαζομαι σε μια δικηγορική εταιρεία. Είμαι απόφοιτη ΤΕΙ με γνωσεις αγγλικων και Η/Υ.
Η οικονομική κριση με ανάγκασε να βρω ενα κομματι ψωμι σε μια απο αυτες τις εταιρειες που με υποχρεωνουν να εκβιαζω τους Έλληνες δανειοληπτες οπου λογω της κρισης αδυνατούν να πληρωνουν τα δανεια τους. Και ολα αυτα για 550 ευρώ τα οποια τα παίρνω μια φορά στο τόσο.
Πισω απο αυτες τις εταιρειες κρυβονται πολιτικα προσωπα τα οποια μας κυβερνούν. Και εγω και οι συναδελφοι μου δεν μας αρεσει να ασκουμε το συγκεκριμενο “επαγγελμα ” διότι και εμεις βρισκομαστε στην θεση αυτων των ανθρωπων που καλούμε και εκβιαστικά του λεμε να εξοφλησουν.
Τα περισσοτερα δανεια πλεον δεν βρισκονται στις τραπεζες γιατι εχουν αγοραστεί απο ιδιώτες αλλά αυτο δεν το ξερουν οι πολιτες και πρεπει να το μαθουν πλεον.
Τα αγορασαν με ενα 5 και 10% δλδ ενα δανειο 10000 το αγορασαν με 1000 και το δινουν σε εμάς να το εισπραξουμε για χαρη τους. Τα ονμοματα των οποιων δεν ειναι γνωστα σε εμάς που εργαζομαστε.
Οι δικηγοροι και οι δικαστικοι επιμελητες που εργαζονται στην εταιρεια χρεώνουν υπέρογκα δικαστικα εξοδα χωρις να εχουν γνωση οι πελατες και η τραπεζα πραγμα το οποιο είναι παράνομο.
Ευχαριστώ πολύ.”


ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΩ !!


πηγή μακελειό.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: