6.4.14

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ;


Διαβάζω  σήμερα στον "ιντερνετικό Ημερήσιο Τύπο": (iefimerida.gr)
"Τον τρόμο σε ένα ολόκληρο χωριό της Ουγκάντας, είχε σπείρει κροκόδειλος-τέρας, τον οποίο οι αρχές κατόρθωσαν να παγιδεύσουν και να συλλάβουν, καθώς κατηγορείται ότι έχει καταβροχθίσει και έξι κατοίκους.,,,"


Κοίτα αδικία !
Εδώ κανένας δεν συλλαμβάνεται ποτέ για τρομοκρατία ενός ολόκληρου έθνους και μάλιστα.... ευρωπαίων που συμπωματικά, λέγονται Έλληνες (ελευθερία-δημοκρατία) ! Μήπως να ... "αλληλοεπιμορφθούμε" στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης;
Πολιτικοί κροκόδειλοι (λέγονται και αυτοί γιατί φοβούνται το κίτρινο του τύπου, το κόκκινο (;) χρώμα της ψήφου,  ενώ λατρεύουν το κεραμιδο-πορτοκαλί της εξουσίας και το βεραμάν του ...Κόκου)
Συλλαμβάνονται όλως τυχαίως, ανυπεράσπιστοι πολίτες γιατί δεν έχουν ... μπάρμπα από την μεσσηνιακή γη... ή πατέρα. Αν καμμιά φορά έχουν και βουλευτικά αξιώματα, τη γλυτώνουν για τα καλά (βλέπε σύμπτωση Μπαλτακο-γιού κλπ.)!!
Εξάλλου ...δημοκρατία έχουμε !! Όχι λαοκρατία(;) !!
Αλήθεια ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;
ΜΗΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΝΗΜΗ (βλ. ΛΗΘΗ) ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΟΣΩΝ !!!



Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι θα πρέπει να αποδεχτούμε τη θεωρία του "Φαλμεράϊτ" αλλά και σύγχρονων οικονομολόγων (βλ. G. SORROS κλπ. μασόνων και ανθελλήνων) περί σχετικών θεωριών.
Μήπως είχε δίκιο ο "επίτιμος" αλλά λίγος (όχι στα ...χρόνια) που έλεγε περί μνήμης των Ελλήνων.
Είναι ασθενής η μνήμη μας ή μας "αεροψεκάζουν" τα αεροπλάνα ;
Ο αιώνιος στην ιστορία Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ο γέρος της δημοκρατίας) είπε κατά φήμες τα "μύρια όσα" για τους απογόνους του. Πόσο δίκιο είχε (χωρίς ερωτηματικό αλλά με τριπλό θαυμαστικό)
Και τώρα τι γίνεται τώρα;
Η λύση στην παγκόσμια "αλληλοεπιμόρφωση" ;
Να συλληφθούν κάποιοι και να δοθούν σαν δείγματα σε κάποιο "ζωολογικό πάρκο".
Να βλέπουν οι επερχόμενες γενεές πως καταντούν οι  λαοί με ...ασθενή μνήμη !!!


Κ. Δούσης
Περιστέρι, 6/4/2014 14.00'

Δεν υπάρχουν σχόλια: