4.5.14

Η απάτη του lidl


 
LIDL2


“Εργαζόμουν ως φύλακας σε κατάστημα LIDL στην Θεσσαλονίκη.
Αυτή η απάτη με τις προσφορές ισχύει για όλα τα προϊόντα. Δηλαδή φέρνουνε από τα προιόντα που κάνουνε διαφήμιση λίγα κομμάτια και στον κόσμο λένε ότι τελείωσαν από νωρίς.
ΔΕΙΤΕ την σύγκριση τιμών των LIDL Ελλάδος με τα LIDL Γερμανίας.
Προσφάτως είχε πάει στην Γερμανία μία γνωστή μου και μου είπε πως ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο χεριών στα LIDL Γερμανίας το οποίο κοστίζει 0,79 Ε το αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα κοστίζει 1,76 Ε,το ίδιο ισχύει για όλα τα προιόντα.
Ακόμη είχα παρατηρήσει πως επί καθημερινή βάση πελάτες κάνανε παράπονα πως άλλη τιμή είχαν στα ράφια και άλλη τιμή περνούσε στο ταμείο.μιλάμε για μία διαφορά της τάξεως 4 με 5 λεπτών.
Τέλος δεν είναι δυνατόν να έχουν στα ψυγεία αλλαντικά τα οποία λήγουν σε δύο με τρεις ημέρες και να τα πουλούν με έκπτωση 30%,υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει πως τα συγκεκριμένα προιόντα λήγουν σε λίγες ημέρες αλλά όπως γνωρίζουμε η αλλαντίαση είναι από τις χειρότερες δηλητηριάσεις.
Με έκπτωση πουλούν και κοτόπουλα και κρέατα που λήγουν σε 3 με 4 ημέρες αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχει ταμπέλα η οποία αναγράφει μόνο την έκπτωση και όχι ότι λήγουν σύντομα.”

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: