18.6.15

Ο ΟΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ)

Υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι είναι ο γνωστός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόοουν, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο του έλληνα πρωθυπουργού. Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σκηνοθέτης αναφέρεται σε μία συνάντηση που είχε με τον έλληνα πρωθυπιουργό πριν από δύο χρόνια.
Όπως σημειώνει «Όλοι ξέραμε ότι ήταν το φρέσκο πρόσωπο που χρειαζόταν η Ελλάδα».
Ο Στόουν παραθέτει το άρθρο του Mark Weisbrot από το america.aljazeera.com, με τίτλο «Η Γερμανία μπλοφάρει με την Ελλάδα», το οποίο όπως λέει χτυπά την καρδιά της κρίσης που τόσο λίγο προβάλλεται στο αμερικανικό κοινό από τα ΜΜΕ.
Ο Στόουν χαρακτηρίζει την ιστορία των ΗΠΑ με την Ελλάδα ως «επαίσχυντη» και αναφέρεται στον Στάλιν ο οποίος παραδέχτηκε ότι κράτησε το λόγο του απέναντι στον Τσόρτσιλ και δεν στήριξε τους έλληνες επαναστάτες στον εμφύλιο ενάντια στους βασιλικούς/φασίστες του Τσόρτσιλ.
Στη συνέχεια αναφέρεται στην υποστήριξη του Νίξον στην δικατορία της επταετίας 67-74.
«Είναι ξεκάθαρο ότι ποτέ δεν υπήρξε μία αληθινή ελληνική κυβέρνηση που θα μπορούσε κανείς να σεβαστεί, μέχρι να εμφανιστεί η τωρινή», υποστηρίζει ο Στόοουν.
«Εγώ λέω ζήτω ο Τσίπρας, ζήτω η νέα Ελλάδα» υπογραμμίζει και σημειώνει ότι δεν πρέπει να πιστεύετε αυτά που διαβάζετε στα αμερικανικά ΜΜΕ.
«Εύχομαι μόνο η Ευρώπη να μπορούσε να χωριστεί απο τους στόχους της αυτοκρατορίας μας», καταλήγει ο Στόουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: