30.10.11

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ!

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ...  ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ!

Δεν έχουν σταματημό τα μπλεξίματα του Ντομινίκ Στρος Καν με ...ροζ φόντο.

Αυτή την φορά το όνομα του φαίνεται να εμπλέκεται σε όργια με ιερόδουλες!Ο αστυνομικός διευθυντής της νομαρχίας Νορ, στη βόρεια Γαλλία, Ζαν Κλοντ Μενό, κατέθεσε για μια υπόθεση μαστροπείας στην οποία έχει εμπλακεί και το όνομα του Ντομινίκ Στρος-Καν!

Ο Μενό κατηγορείται για μαστροπεία και συμεμτοχή σε εγληματική οργάνωση, μαζί με άλλα 8 άτομα, τα οποία δρούσαν σαν δίητυο με κέντρο ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην πόλη Λιλ.

Ο Μενό ανακρίθηκε καθώς τον Δεκέμβριο του 2010 είχε πάει στην Ουάσινγκτον για να συναντήσει τον Στρος-Καν, ο οποίος εικάζεται πως είχε σχέσεις και με άλλους κατηγορούμενους για μαστροπεία, όπως ο αστυνομικός επιθεωρητής Ζαν-Κριστόφ Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με τις πηγές ο Μενό πήγε στην Ουάσινγκτον για να δώσει ...συμβουλές για θέματα ασφαλείας στον Στρος-Καν, που τότε ήταν ακόμα γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Στο ταξίδι αυτό συμμετείχαν ακόμη ο αστυνομικός επιθεωρητής Λαγκάρντ, δύο διευθυντές από την ίδια νομαρχία του Μενό και ....δύο νεαρές γυναίκες.

Η κατάθεση σύμφωνα με τις πληροφορίες γαλλικών μέσων, λέει πως μετά το δείπνο ο Μενό, ήθελε να αποχωρήσει, καθώς η ατμόσφαιρα έγινε αχαλίνωτη με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ , να απολαμβάνει την συντροφιά ιερόδουλων προσκεκλημένων. Η υπόθεση έχει προχωρήσει από την γαλλική δικαιοσύνη, με τον Ντομινίκ να είναι και πάλι για τα καλά ...μπλεγμένος!


Ο ... ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ! ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΡΟΣ ; ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ ! ΣΤΡΩΝΩ-ΞΕ/...ΣΤΡΟΝΩ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: