1.11.11

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ !

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ... ΡΙΣΚΟ !

Υπό πίεση ο πρωθυπουργός, εξαιτίας των πολλών κοινωνικών και πολιτικών αντιδράσεων, επέλεξε την ιδιότυπη λύση του δημοψηφίσματος προκειμένου να επιτύχει εκτόνωση της επικρατούσης έντασης.
Ωστόσο η επιλογή του θεωρείται παρακινδυνευμένη στο παρόν διεθνές και ευρωπαϊκό περιβάλλον. Τίποτε δεν εγγυάται ότι στο προσεχές τρίμηνο θα υπάρξει δανειακή σύμβαση για να τεθεί υπό την έγκριση ή την απόρριψη του ελληνικού λαού. Κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει ότι οι Τράπεζες και οι θεσμικοί επενδυτές θα αποδεχθούν μια συμφωνία που τελεί υπό την αίρεση ενός δημοψηφίσματος.
Με άλλα λόγια, η επιλογή του δημοψηφίσματος θέτει εν κινδύνω αυτή καθεαυτή τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής και κατ' επέκταση την προαναγγελθείσα εκλογική διαδικασία. Επίσης, προβληματίζει το γεγονός ότι με το δημοψήφισμα για τη δανειακή σύμβαση, τίθενται εμμέσως υπέρτερα διλήμματα όπως αυτό της συμμετοχής μας στην Ευρωζώνη.

Και αυτή, σε μια στιγμή που πολλοί αμφισβητούν την ένταξή μας και αρκετοί θα προτιμούσαν να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα.
Με άλλα λόγια, η επιλογή του κ. Παπανδρέου είναι πέραν πάσης αμφιβολίας υψηλού ρίσκου και ίσως απαρχή ανεπιθύμητων εξελίξεων.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ!

Επιβεβαιώνονται συνεχώς οι πληροφορίες που θέλουν τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί να είναι έξαλλος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και αυτό πηγάζει και από το γεγονός πως χθες, δεν μπορούσε να τον βρει για να μάθει από τον ίδιο, τι είπε για το δημοψήφισμα!

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, την...5η φορά απάντησε ο έλληνας πρωθυπουργός στις κλήσεις του Νικολά Σαρκοζί!

Απίστευτα πράγματα...

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: "ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ"

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, στην θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανώς οργισμένος, είπε την εξής ατάκα: "Όποιος θέλει να με ρίξει, να μου το πει" και στη συνέχεια άρχισε να ακούει τις απόψεις των υπουργών.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου θα επιμείνει στο δημοψήφισμα και στην ψήφο εμπιστοσύνης.

ΕΚΠΛΗΞΗ! Η ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καχριμάκη, η ανεξάρτητη βουλευτής Λούκα Κατσεέλη, δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου!

Αυτό ίσως να δικαιώνει όσους έλεγαν πως η παραίτηση της Λούκας Κατσέλη, δεν έγινε επειδή ξαφνικά άλλαξε ...κόμμα , αλλά είχε εσωκομματική σκοπιμότητα στην σκακιέρα της διαδοχής, που έχει ανοίξει εδώ και καιρό στο ΠΑΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: