9.10.11

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΑ !

Διεφθαρμένα υψηλόβαθμα στελέχη της Εμπορικής Τράπεζας, επίορκοι υπάλληλοι αλλά και ιδιώτες-λαγοί αποτελούν τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου της αποκαλούμενης «παρατράπεζας», που εν μία νυκτί αφαίμαξε περιουσίες πολιτών.
Πριν από λίγες ημέρες, η Εισαγγελία Κορίνθου άσκησε κακουργηματικές διώξεις εναντίον έξι προσώπων. Όχι τυχαίων ονομάτων: Πρόκειται για την Ε.Ζ., η οποία μέχρι σήμερα παραμένει υποδιευθύντρια του καταστήματος της Νεμέας, τον Β.Π. ο οποίος σήμερα είναι διευθυντής σε άλλη τράπεζα, τον Α.Β. που είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και τον Χ.Β., ο οποίος είναι διευθυντής ασφαλιστικής εταιρείας σε θυγατρική της Εμπορικής.
Μαζί τους κατηγορούνται και άλλοι τέσσερις ιδιώτες, οι οποίοι φέρονται ως συνεργοί στην απάτη που στήθηκε εναντίον ιδιωτών και επιχειρηματιών.
Το ρεπορτάζ όμως δεν εξαντλείται εδώ, καθώς στη διάθεσή μας βρίσκεται η απόρρητη εσωτερική αλληλογραφία της Τράπεζας, από την οποία προκύπτουν σημαντικά συμπεράσματα, όπως: Ότι από το 2005 οι μέτοχοι της Εμπορικής γνώριζαν για τις ημέρες και τα έργα των εν λόγω στελεχών, που σε ορισμένες περιπτώσεις χρηματοδοτούσαν υπερήλικες (!), χορηγούσαν δάνεια σε φεσωμένους επιχειρηματίες και κατασχεμένα ακίνητα και έκρυβαν στα σπίτια τους απόρρητα έγγραφα στεγαστικών δανείων.
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή και ας ξετυλίξουμε το κουβάρι μιας υπόθεσης, η οποία προφανώς προσπάθησε να «θαφτεί», αν αναλογιστούμε ότι έφθασε με 10ετή καθυστέρηση στη Δικαιοσύνη.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ZOUGLA.GR
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: