7.10.11

Β.ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Ο bloger που θα δώσει 1.000.000 ευρώ στον κ. Αντιπρόεδρο

«Θα λέγω ό,τι φρονώ αληθές, θα πράττω ό,τι το λογικόν μου μοι υποδεικνύει ως ορθόν, και εάν πρόκειται να ελκύσω δια τούτο επ’ εμού την κατάκρισιν, των υπο το βάρος των κοινωνικών προλήψεων κυπτόντων, γελών θα αποδώσω δια της περιφρονήσεως το ράπισμα αυτοίς


Το ποσό του ενός εκατομυρίου ευρώ ζητάει ο Αντιπρόεδρος Πάγκαλος από 26χρονο μπλόγκερ για δυσφήμηση μέσω της ιστοσελίδας του "Εκκλησία του Δήμου"
Η είδηση παληά αλλά και επίκαιρη συγχρόνως, αφού κατάφερε όχι κάποιον πολίτη αλλά έναν αξιωματούχο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να ασχοληθεί μαζύ του και όχι απλώς να δώσει τόπο στην οργή, όπως θα άξιζε σε έναν υποψήφιο "κυβερνήτη" με ανωτερότητα και ικανότητα ενός "ηγέτη" και "βάρους" ενός σοσιαλιστή ηγέτη σαν τον κ. Πάγκαλο. Αλλά κάτι έπρεπε να κάνει ο άνθρωπος να είναι αντιπροσωπευτικός της ντροπής ενός κόμματος που από εδώ και πέρα θα πρέπει να γράφουμε με κόμα (κάπως έτσι ΠΑ,ΣΟ,Κ). Σήκω Ανδρέα, να δεις το χάλι μας !!!!!!

Και ο Γιωργάκης γράφει στο twitter...
Μήπως την έχει δει "ποιητής" ή στιχουργός, γιατί μόνο τραγωδίες μπορείς να χαρακτηρήσεις τα έργα του
Όσο για τον φίλο (αν και δεν τον γνωρίζω) ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ !
του αφιερώνω τους στίχους του Κάλβου
"θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" κάτι άγνωστο στον αντιπρόεδρο, αλλά και υπομονή απ' αυτό τον τόπο πέρασαν και χειρότερες χούντες και κατοχικά στρατεύματα με πηγμή και θράσος που δεν είναι ικανοί να μιμηθούν κάποιοι, κάποιοι δήθεν ηγέτες γιατί δεν διάβασαν ποτέ "ψυχολογία των  όχλων" και αρχαίους Έλληνες συγγραφείς ή ποιητές, τουλάχιστον ως όφειλαν για να κυβερνήσουν το τόπο μας! (δεν γράφω να κατανοήσουν αλλά μόνο απλώς, να διαβάσουν γιατί δεν διαθέτουν το χάρισμα της μεγαλοψυχίας που ίσως να είναι και έμφυτο, λέω ίσως και όχι πρέπει).
Αυτά τα λίγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: