20.11.18

ΣΥΝΈΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ: 23 ΑΤΟΜΑ (!) ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ !!!


Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδίκαση μιας υπόθεσης που προκαλεί ανατριχίλα καθώς εξετάζει το δράμα που έζησε ένα μικρό κορίτσι σε χωριό στην Καρδίτσα. 


Από το πρώτο δικαστήριο, που επίσης είχε γίνει στη Λάρισα, (ΜΟΔ) προέκυψαν βαριές ποινές κάθειρξης και φυλάκισης που ξεκινούσαν από 38 χρόνια η μεγαλύτερη έως τους 37 μήνες η μικρότερη, για 23 άτομα. Τα αδικήματα για τα οποία είχαν κριθεί ένοχοι ήταν αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία, ασέλγεια, σωματεμπορία, χρήση ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση. Η κοπέλα, που βίωσε αυτόν τον εφιάλτη, τώρα είναι 23 ετών, όμως όπως είχε δεχθεί το πρώτο δικαστήριο οι πράξεις σε βάρος της άρχισαν πριν καν συμπληρώσει τα δέκα της χρόνια.

Τα γεγονότα φαίνεται ότι έλαβαν χώρα σε χωριά στην Καρδίτσα και αποκαλύφθηκαν στις αρχές του 2009 από τις καταθέσεις του κοριτσιού, όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία. Στο πρώτο δικαστήριο (που διήρκεσε τρεις μήνες, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 19 Δεκεμβρίου 2012) η κοπέλα δεν είχε καταθέσει, με το δικαστήριο να απορρίπτει τα αλλεπάλληλα αιτήματα της υπεράσπισης να προσέλθει και να εξεταστεί η ίδια.
Τα γεγονότα φαίνεται ότι έλαβαν χώρα
σε χωριά στην Καρδίτσα
και αποκαλύφθηκαν στις αρχές του 2009
από τις καταθέσεις του κοριτσιού,
όταν εμφανίστηκε στην αστυνομία.

Σε γενικές γραμμές προέκυψε ότι η μικρή εξαναγκάστηκε να εκδίδεται σε γειτονικά χωριά της περιοχής όπου κατοικούσε, έναντι αμοιβής, που κρατούσαν κυρίως κάποιοι εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι την προωθούσαν. Η μικρή απειλείτο ότι θα μάθει ο πατέρας της και ότι θα μπουν βίντεο και φωτογραφίες στο διαδίκτυο, και έτσι υπέκυπτε στις εντολές των μαστροπών.

Η δίκη θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.

Πηγή: Lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: