5.11.18

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

Με σύνθημα "Ξεκινάμε μαζί για να φέρουμε τα πάνω κάτω" ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας δηλώνει "παρών" στη μάχη της Αθήνας και ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τον Δήμο. Το όνομα του συνδυασμού θα είναι «Αθήνα Ψηλά» και «Σηκώνουμε Ανάστημα» το βασικό προεκλογικό σύνθημα.
Επισημοποιεί την πρόθεσή του να διεκδικήσει την εκλογή του στον Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο χώρος (Academy Πειραιώς 117) έχει γεμίσει μέσα και υπάρχει πολύς κόσμος συγκεντρωμένος απ’ έξω, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στην Πειραιώς να γίνεται με δυσκολία.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την υποψηφιότητά του από τον περασμένο Ιούλιο, όταν σε ραδιοφωνική συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί άνθρωποι συζητάνε το όνομα μου για το Δήμο Αθηναίων, δεν σας κρύβω ότι είναι τιμή αυτό, το σκέφτομαι, δεν μπορώ να πω ότι δεν το σκέφτομαι όμως ξέρω πάρα πολύ καλά πως η Αθήνα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη υπόθεση και αυτή είναι μια απόφαση την οποία θα την πάρω τη σωστή στιγμή και προφανώς θα την ανακοινώσω».

Πηγές της ΝΔ σχολίαζαν για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη:
«Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει υπάρξει ένας πολύ καλός δήμαρχος στο Καρπενήσι και ένας πολύ αποτελεσματικός περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι και ένας πολύ επιτυχημένος δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος θα κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της πρωτεύουσας. Άλλωστε, οι περισσότερες ιδέες και προτάσεις του ευθυγραμμίζονται πλήρως με το σχέδιο της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: